Gezocht: webloggers

De FOK!weblog kan wel wat nieuws vlees in de kuip gebruiken! Recent hebben we helaas afscheid genomen van een paar collega's en om toch iedereen te kunnen voorzien van zijn dagelijkse portie links, bizarre stukjes, mooie verhalen of tenenkrommende slechte blogs zijn we op zoek naar nieuwe enthousiastelingen. Denk jij dat jij een goede bijdrage kan leveren aan de FOK!weblog en denk je dat je dit ook langer dan 2 maanden vol kan houden? Hou je dan niet in en mail je sollicitatie naar weblog@fok.nl (als je enig voorbeeld materiaal hebt, stuur dit dan mee, daar zijn wij alleen maar blij mee!).

Als wij jou, nadat je een tijdje geblogged hebt, lief vinden en dat gevoel is wederzijds, dan krijg je uiteraard de ultieme beloning voor je bijdrages: een heus @fok.nl mailadres. Daarnaast krijg je direct, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen, een groep prettige collega's, 2 heuse crewfora, wellicht zo nu en dan een crewmeeting (als je het aandurft) én daar bovenop nog een heus tagje op het forum. Kortom: het kan maar niet op.

Ben jij degene die we zoeken, denk je dat jij heel goed je ei kwijt zou kunnen op de FOK!weblog? Schroom niet, mail naar weblog@fok.nl en je krijgt altijd persoonlijk bericht terug. Je kan solliciteren tot 2005 (dus tot en met 31 december) en de uiteindelijke bekendmaking zal ongeveer in de eerste week van januari zijn.[