[Actie] Wil jij een Sitecom wireless 300N router reviewen?

Sitecom

FOK! in samenwerking met sitecom

Sitecom geeft FOK! de mogelijkheid om een aantal van zijn users kennis te laten maken met één van Sitecoms nieuwste producten. Maar voor ik jullie daar alles over vertel wil ik jullie graag eerst voorstellen aan Sitecom.

Sitecom:

Sitecom is een puur Nederlands bedrijf met een duidelijke visie:  'Eenvoud is waar het om draait.' Deze visie sluit duidelijk aan op een behoefte bij de consument, want sinds de opening van het bedrijf in 1998 is het uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van computer connectivity producten. Technologische producten als computers, mobiele telefoons en elektronische zakagenda's zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en zijn voor een hoop mensen al ingewikkeld genoeg. Sitecom streeft ernaar producten te ontwikkelen die iedereen in staat stelt deze producten met elkaar te verbinden.

Nu biedt Sitecom een aantal users van FOK! de kans om de proef op de som te nemen; zij mogen de nieuwe Sitecom 300n gaan testen op dit gebruiksgemak en eenvoud.

Sitecom Wireless Router 300N:

Deze Sitecom 300n routers zijn uitgerust met de nieuwe IEEE 802.11n standaard, en kan bekabeld snelheden halen tot 300mb/s en draadloos tot 100mb/s. Dit is dus bijna een keer zo snel als de oudere 54g standaard. (IEEE 802.11g) De router maakt het mogelijk om in een handomdraai een supersnel bekabeld en draadloos netwerk op te zetten om zo je bestanden en internetverbinding met meerdere apparaten te delen. Omdat de meeste bestaande computers en laptop standaard niet deze snelle draadloze adapter aan boord hebben, voegt SiteCom in deze kit een USB adapter bij.

sitecom

De usb-adapter is geschikt voor zowel desktopcomputer als notebook en maakt het mogelijk om deze met de router te verbinden en te genieten van draadloos internet overal in het huis.

De review:

We zoeken nu dus 4 enthousiaste users, die deze kits voor ons willen gaan reviewen. Met reviewen bedoelen we een goede stap voor stap beschrijving van iedere stap in het aansluit- en configuratieproces, met foto's en screenshots van de installatie bij jullie thuis. Omdat deze routers ontwikkeld zijn om gemakkelijk te zijn in het gebruik en installatie, zoeken we 3 users die compleet digibeet zijn en één nerd, om te zien wat een specialist van het product vindt.

De review moet natuurlijk wel netjes zijn en we verwachten dan ook enige inzet en toewijding. We willen graag weten of alles duidelijk was en waar je tegen aan gelopen bent bij de installatie en gebruik van het product. Denk eraan dat je steeds vermeldt waarom je iets wel of niet duidelijk en/of goed vond, en wat jij vindt dat er beter kan. We mogen tevens namens Sitecom als dank voor de review, de router en de usb receiver aan de reviewers weggeven. Alle reden dus om je snel op te geven.

Opgeven:

Als je je wilt opgeven, kun je dat doen door een mail te sturen naar sitecom@fok.nl met daarin je motivatie. Geef aan waarom juist jij die router zou moeten testen, en vermeld daarbij ook duidelijk je gebruikersnaam. Uit de inzendingen worden 4 users gekozen die uiteindelijk de router mogen reviewen. Je kunt je opgeven tot zondag 15 juni 20:00 uur.

En mocht je nou nog vragen hebben of gewoon even gezellig over de actie willen kletsen dan kan dat hier in het slowchattopic dat we speciaal voor deze actie hebben geopend.


Succes!

sitecom