FOK! Prijswinnaars week 37

Deze week hadden we weer een paar unieke prijsvragen voor jullie op de FOK!frontpage! Allereerst mochten we maar liefst 15 keer een Manual Power met bijbehorende adapter voor je mobiele telefoon weggeven van Manual Power Europe. Let op! Voor alle FOK!kers is het nu mogelijk om een Manual Power te kopen met een speciale FOK!korting! Als je 'FOK!' bij je bestelling vermeldt, krijg je een korting van maar liefst 5 euro!

De vijftien winnaars van een Manual Power, met adapter speciaal voor hun telefoon, zijn:

CaRNagY
CARman
desliz
Doodmetaal
Dwaashaas
Focusdriver
Mindkiller
Moffel
Probeersnel
Qurry
Sirolf
Stukpapier83
ToMaSZ
Woolhat
x-uk


Alsof dit nog niet genoeg was, hadden we ook nog een prijsvraag over de unieke film van eigen bodem Joyride. Daarin gaven we tien prijzenpakket met daarin een t-shirt, cd-single, affiche en petje van de film weg. De gelukkige winnaars zijn:

arnold99
cherrylici0ussss
djooky
gaby90
Genuivere
ironchat
LuCarD
Manneke_Pils
riavankwawegen
wiemer


Tot slot gaven we nog drie keer twee kaarten voor ROCKIT in de Winkel van Sinkel op 24 september weg. Deze kaarten zijn gewonnen door:

cathwoman
darkie_blue
Deviant1nl


Alle winnaars krijgen hun prijzen zo spoedig mogelijk opgestuurd, met uitzondering van de winnaars van de ROCKIT-kaarten. Zij hebben als het goed is een e-mail ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan nog even bericht.

Iedereen natuurlijk namens de FOK!crew gefeliciteerd met jullie prijzen! Mocht je niet gewonnen hebben, kijk dan deze week weer op de FOK!frontpage voor nieuwe prijsvragen met nieuwe kansen!