Uitslag PEC Zwolle - FC Volendam

FC Volendam heeft zondag een belangrijk punt overgehouden aan het duel tegen PEC Zwolle.

PEC Zwolle had in het thuisduel tegen FC Volendam in de eerste helft de kansen om de score te openen. In de afwerking was de thuisploeg erg slordig en het was bij rust 0-0. In de tweede helft wist Zwolle wel te scoren. Tien minuten in de tweede helft opende Davy van den Berg vanuit een prachtige vrije trap de score.

Ook na de 1-0 was PEC Zwolle beter dan Volendam, maar bleef het slordig omgaan met de kansen en twintig minuten voor tijd maakte David Mirani gelijk. Ook daarna waren de kansen voor Zwolle en in de blessuretijd leek de Griek Apostolos Vellios de 2-1 te maken, maar het doelpunt werd afgekeurd en het bleef 1-1.