FOK! Wat een weer: regen, droog, regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend valt er eerst plaatselijk nog wat lichte regen in het noorden en oosten. Van het westen uit volgen dan enkele opklaringen, maar later raakt het in het zuidwesten weer bewolkt. De wind is meest matig uit zuid tot zuidwest en neemt aan de kust en op het IJsselmeer toe naar vrij krachtig. In het oosten komt de wind eerst nog uit zuid tot zuidoost.

Vanmiddag neemt de bewolking van het zuidwesten uit verder toe. Van het westen uit gaat het regenen, maar in het oosten blijft het nog droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het westen tot plaatselijk 12°C in het oosten. De wind uit zuid tot zuidoost neemt toe naar matig tot vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer wordt de wind (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond is het bewolkt. In het oosten blijft het meest droog, elders valt plaatselijk regen. Later gaat het in het zuidwesten harder regenen. Er waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit zuid tot zuidoost.

Komende nacht valt er vooral in het westen en midden regen. Verder naar het oosten blijft het zo goed als droog. De zuid tot zuidoostenwind is matig, vlak aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig. De minimumtemperatuur loopt uiteen 6°C in het oosten tot plaatselijk 3°C in het westen.

Tot morgen!

                   

Glons België, waar de zon wél schijnt. In ieder geval op de foto. (Foto: Professionele-idioot)
Glons België, waar de zon wél schijnt. In ieder geval op de foto. (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.