Politie pakt 6 verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vierde Rompert in 's-Hertogenbosch. Hierbij werd één persoon in zijn nek gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Op dit moment zitten zes verdachten vast.

Zondag 11 februari rond 22.30 uur kreeg de meldkamer diverse meldingen over een ruzie in de wijk. Agenten troffen bij aankomst een gewonde man aan op straat. Het slachtoffer, een 36-jarige man uit Gorinchem, had een flinke steekwond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Al snel na het incident konden drie personen worden aangehouden. Vandaag werden nog drie verdachten aangehouden. Het betreft mannen uit Waalwijk (20), ’s-Hertogenbosch (28, 34 en 53 jaar) en Drunen (19). Zij worden verdacht van betrokkenheid bij openlijke geweldpleging en poging tot doodslag.

Het slachtoffer werd vanochtend in het ziekenhuis aangehouden. Hij wordt verdacht van openlijke geweldpleging. De recherche heeft de zaak in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De politie vraagt getuigen of mensen in het bezit van beelden van het incident om zich te melden.