Uitslag FC Volendam - PSV

PSV heeft eenvoudig bij FC Volendam gewonnen. De koploper in de eredivisie kwam nog wel vroeg op achterstand tegen de nummer laatst, maar won uiteindelijk met 1-5.

FC Volendam kende in eigen huis een droomstart tegen koploper PSV. Na één minuut spelen kwam de thuisploeg op voorsprong dankzij een eigen goal van Jordan Teze. De bezoekers herstelden de achterstand al snel dankzij Ismael Saibari en dat zou ook de ruststand zijn.

Na rust zou PSV weglopen bij Volendam. Al snel in de tweede helft kwam de ploeg van Peter Bosz op voorsprong dankzij Jerdy Schouten. In de laatste twintig minuten zou de Eindhovense ploeg nog uitlopen naar een ruime overwinning door goals van Teze en invallers Ricardo Pepi en Isaac Babadi.