Uitslag AZ - Feyenoord

Feyenoord heeft in de Eredivisie een zwaarbevochten zege geboekt op AZ. In Alkmaar won het door een vroeg doelpunt van Wieffer met 0-1.

Nadat Timber een vrije trap op een de paal schoot was het Wieffer die al na zes minuten de bezoekers op voorsprong schoot. AZ knokte zich daarna terug in de wedstrijd en kreeg in de eerste helft ook diverse kansen. Pavlidis, De Wit, Mijnans en Moller Wolfe slaagden er echter niet in te scoren. Feyenoord kreeg ook nog een tegenslag te verwerken toen het keeper Bijlow geblesseerd zag uitvallen.

In de tweede helft golfde het spel op en neer maar kansen waren er aan beide zijden nauwelijks. Pavlidis was vlak voor tijd nog het dichtst bij maar gescoord werd er niet meer.