Golden Sun en Golden Sun: The Lost Age komen naar Nintendo Switch Online

De twee iconische Gameboy Advance rpg`s Golden Sun en Golden Sun: The Lost Age komen uit op Nintendo Switch Online. Dit is zojuist bekendgemaakt door Nintendo. Iedereen met Nintendo Switch Online + expansion pack kan de twee games vanaf 16 januari spelen.

Golden Sun cover art

In Golden Sun speel je als de vier jonge helden Isaac, Garet, Ivan en Mia. Zij moeten zien te voorkomen dat de oude kracht van Alchemie opnieuw op hun wereld wordt losgelaten. Je zult in het spel vele puzzels en uitdagingen moeten overwinnen en onderweg zul je veel vijanden moeten verslaan. Train je magie met de hulp van Djinns. Dit zijn kleine mysterieuze wezens die de helden onderweg helpen met het ontwikkelen van hun spreuken en vaardigheden.

In Golden Sun: The Lost Age speel je als Felix, een jonge magie gebruiker die in het eerste deel de vijand van de helden was. Felix wil bewijzen dat Alchemie geen allesvernietigende kracht is, maar juist een kracht die mensen kunnen gebruiken om de wereld te verbeteren. Felix wordt vergezeld door Jenna (het zusje van Felix) en Sheba, twee andere jonge magie gebruikers en Kraden een geleerde die gespecialiseerd is in het zoeken naar de geheimen van de Alchemie.

Golden Sun fight

Beide Golden Sun titels hebben een diep meeslepend verhaal en zijn beide ontzettend goede rpg`s. Je zult ze als je ze niet al gespeeld hebt, nooit meer vergeten.