Uitslag Feyenoord - PSV

PSV heeft nu al een grote stap gezet richting de landstitel. De koploper versloeg naaste belager Feyenoord in de Kuip met 1-2.

In de eerste helft was het tempo hoog en was er veel strijd maar het spel was ook slordig. PSV had een licht overwicht maar de beste kansen waren voor Feyenoord. Na een schot van Giménez schoot Geertruida over en een voorzet van Hartman werd door Boscagli van richting veranderd waardoor Giménez net niet kon scoren.

In de tweede helft werd Feyenoord dreigender maar na een fout van Geetruida kwam PSV tot een aanval waarin Saibari uiteindelijk van dichtbij de 0-1 kon scoren. Een paar minuten redde Bijlow met een reflex op een omhaal van De Jong. De daaropvolgende hoekschop ging er echter alsnog in, Boscagli kopte de 0-2 binnen.

Giménez bracht nog wel de spanning terug met de aansluitingstreffer maar meer zat er voor de Rotterdammers niet.

Feyenoord

1 - 2

PSV

81' Gimenez    65' Saibari