FOK! Wat een weer: zon, later meer kans op regen

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend zijn er eerst vooral in het noorden perioden met zon, met in het noordwestelijk kustgebied een enkele bui. In de zuidelijke helft van het land wordt de bewolking dikker en gaat het geleidelijk regenen. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten.

Vanmiddag breidt de regen zich over het hele land uit uit. In het noorden is het eerst nog droog en is de zon af en toe te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C, in het noordoosten kan het nog 14°C worden. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit oostelijke richtingen.

Vanavond is het bewolkt en valt er op veel plaatsen (mot)regen. In de loop van de avond wordt het op steeds meer plaatsen droog. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht ontstaat op meerdere plaatsen mist. Verder valt landinwaarts plaatselijk wat motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.

Tot morgen! 

                   

Herfstzon boven Zaanstad (Foto:PLY)
Herfstzon boven Zaanstad ((Archief)foto:PLY)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.