Nieuwe trailer voor Pixar-animatie Elemental

Disney heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Elemental die alle verschillende elementen toont: lucht, aarde, water en vuur, en wat deze elementen zo bijzonder maakt volgens het hoofdpersonage Ember. 

Ember is een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw die altijd in de buurt van haar geboorteplek Firetown is gebleven. In Elemental zien we hoe zij eindelijk buiten naar comfortzone treedt om de wereld waarin ze leeft verder te ontdekken. 

Element City is geïnspireerd door grote steden over de hele wereld. De stad omarmt verschillende bijdragen van elke elementaire gemeenschap; van gigantische pijnboomachtige gebouwen en watervalwolkenkrabbers tot een tornado-vormige arena genaamd Cyclone Stadium. 

Naast Leah Lewis en Mama Mamoudou Athie als Ember en Wade, zijn er ook rollen voor Ronnie del Carmen, als Ember's vader (Bernie) die op het punt staat met pension te gaan, Shila Ommi als Ember's moeder (Cinder) die altijd op zoek is naar ware liefde, Wendi McLendon-Covey als Gale, Wade's stormachtige en Air-ball-liefhebbende baas, Catherine O'Hara als Brook, Wade's gastvrije moeder, Mason Wertheimer als Clod, Ember's aardse buurjongen en tevens bewonderaar, en Joe Pera als de overwoekerde stadsbureaucraat genaamd Fern. 

Elemental is geregisseerd door Peter Soh en in bioscopen te zien vanaf 14 juni.