Uitslag Fortuna Sittard - FC Twente

FC Twente heeft eindelijk nog eens een uitwedstrijd weten te winnen. In Limburg won de ploeg van Ron Jans met 0-3 van Fortuna Sittard en dat was de eerste uitzege in vijf maanden tijd.

In de eerste helft had FC Twente het niet makkelijk met Fortuna Sittard. De Limburgers kregen enkele kansen op de openingstreffer, maar Twente doelman Lars Unnerstall redde meermaals. Ook Twente kreeg een goede kans om te scoren, maar bij rust was het nog 0-0.

In de tweede helft opende Václav Cerný de score en daarna ging het snel in Limburg. Binnen tien minuten liep FC Twente uit naar 0-3 dankzij twee treffers van Manfred Ugalde. De wedstrijd was ook direct gespeeld en het was de eerste uitzege voor Twente in vijf maanden tijd. De ploeg van Ron Jans blijft door de zege op de vijfde plaats staan in de eredivisie.