Coldcase: identiteit dode vrouw nog altijd onbekend

Op eerste kerstdag 1990 wordt het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen in het Cadettenkamp, een bosperceel bij Teteringen. Het lichaam van de vrouw was afgedekt met een groene deken en een groot stuk vloerkleed. Over haar hoofd lag een rode doek. Een buurtonderzoek wees uit dat het verpakte lichaam mogelijk al op 23 december was gezien.

De vrouw was tussen de 15-18 jaar, was 1.63 meter lang en had schoenmaat 36. Zij was gekleed in een rode coltrui (maat L) en een rode fluwelen broek (maat 3) van het merk Carine. Dit merk was in die tijd alleen maar in België te koop. Naar aanleiding van de vondst werden er meerdere mensen aangehouden. Desondanks is nog altijd onbekend wie de jonge vrouw is en onder welke omstandigheden zij om het leven kwam.

Beloning 15.000 euro
Heeft u een idee wat er gebeurd zou kunnen zijn met deze vrouw? Of weet u wie verantwoordelijk zou kunnen zijn voor haar dood? Laat al uw informatie achter via het tipformulier op deze pagina. Of neem telefonisch contract op met de politie in Zeeland-West-Brabant via 0900-8844 (hier kunt u zonder uw naam te noemen ook vragen om een vertrouwelijk gesprek) of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tips, vragen en suggesties worden elke dag bekeken door een speciaal team. Waar mogelijk wordt een terugkoppeling op de reacties toegevoegd aan dit dossier. Er is een belonning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

De onbekende jonge vrouw (Afbeelding: Politie.nl)
De onbekende jonge vrouw (Afbeelding: Politie.nl)