Kang laat zich zien in trailer voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania

In de trailer voor de derde Ant-Man-film zien kijkers de eerste verschijning van Kang na zijn introductie in de tv-serie Loki, terwijl de krimpende helden opnieuw afdalen in het Quantum Realm.

Het Marvel Cinematic Universe beleeft nu de vierde fase, waarin vooral op tv-gebied veel is uitgebreid qua nieuwe personages en werelden, en het multiversum stukje bij beetje meer aandacht is gaan vragen. Met Ant-Man and the Wasp: Quantumania begint dan uiteindelijk fase 5, en dit zal (naar verwachting) de eerste keer zijn dat Jonathan Majors, die in Loki al even langskwam als (een variant van) Kang the Conqueror, de rol van de nieuwe Big Bad van het MCU in een film speelt.

In de trailer is te zien hoe Scott Lang, Hope en Janet van Dyne en Hank Pym in het Quantum Realm belanden en daar Janets jarenlange ervaring in die wereld goed kunnen gebruiken om te overleven. Maar wie lijkt daar de scepter te zwaaien? 

De trailer begint bovendien met een voice-over van Scott. Horen wij daar de podcast Big Me Little Me,waar we in Ms. Marvel het één en ander over zagen?

Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp: Quantumania is in bioscopen te zien vanaf 15 februari 2023.