'Maandag Vandaag Inside weer te zien bij SBS6' is volgens Talpa voorbarig bericht

Vandaag Inside keert sneller dan verwacht weer terug bij SBS6. Na een afwezigheid van ruim twee weken zal de dagelijkse show van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen vanaf maandag weer op de buis te zien zijn. Dat heeft Johan Derksen bevestigt aan het AD.

Update 14.35 uur: Talpa Network heeft inmiddels laten weten dat er nog geen sprake is van een terugkeer van het programma. "De berichtgeving met betrekking tot een terugkeer van het programma Vandaag Inside op SBS6 is voorbarig. We hebben afgelopen zondag een goed gesprek gehad met de mannen om in alle rust terug te kijken op de afgelopen weken en hetgeen gebeurd is. Zodra er meer nieuws te melden is, komen we hier vanuit SBS6 op terug."

Eerdere berichtgeving: 
Johan Derksen geeft aan niet te zijn opgestapt vanwege de mediaophef over de 'kaarsenrel', maar omdat het presentatietrio zich niet gesteund voelde door de Talpa-directie. Dit is nu uitgesproken. Derksen stapte vervolgens op en Genee en Van der Gijp verklaarden zich solidair met hem. Ondertussen werd er achter de schermen hard gewerkt aan een terugkeer van het populaire programma, omdat het één van de kijkcijferhits van SBS 6 is.