Uitslag Willem - Feyenoord

In navolging van Ajax en PSV is ook Feyenoord het eredivisieseizoen overtuigend begonnen. De Rotterdammers wonnen het uitduel bij Willem II met 0-4.

Willem II begon nog goed aan de wedstrijd tegen Feyenoord en kregen ook de eerste kans via Kwasi Wriedt. Justin Bijlow bracht redding en daarna was Feyenoord duidelijk de betere. Bryan Linssen zorgde voor de openingstreffer en daarna kwam Feyenoord ook snel op 0-2 dankzij Luis Sinisterra.

Na rust maakte Guus Til voor de 0-3 na geklungel in de verdediging bij Feyenoord. Daarna kreeg Feyenoord nog kansen op 0-4 via Til en Sinisterra, maar in de blessuretijd zorgde invaller Naoufal Bannis nog voor de vierde treffer voor Feyenoord, waarmee de Rotterdammers een uitstekende seizoenstart hebben onder de nieuwe trainer Arne Slot.