FOK! Wat een weer: toch anders, maar hetzelfde

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Boe!

Daar schrikken jullie even van. Zomaar ben ik het niet. Of nee ik ben het wel maar goed. Het weerbericht, ik pak de kaarten er eens bij. Gelukkig heb ik ze dichtbij liggen alleen dat uitvouwen altijd. Oh, dat zijn de wegenkaarten. Nu met de juiste kaarten. 

Je zou denken dat ik niet de juiste heb maar het is geen zomer te noemen. Ook gisteren bleef het niet overal droog en kwam de temperaturen op veel plekken niet boven de 20 graden. Terwijl ik druk was met fietsen repareren waarbij ik ook veel buiten ben, was het lang droog, de eerste druppels vielen pas in de namiddag.

Vandaag zal het nog geen zomer zijn zoals we die kennen van de afgelopen jaren. Of, en zo ja wanneer we echt zomerse omstandigheden is nog niet duidelijk, voorlopig moeten we het doen met wat het weer ons geeft. Wel begint de dag droog maar in de middag komen jawel, verspreid over het land buien voor, vooral het westen zal het niet droog houden.

Donderdag en vrijdag lijken hetzelfde maar tegen die tijd ben ik er weer! Of een ander. Voor nu was het mij een waar genoegen.

Bewolking en weinig zon nabij Winterswijk (Foto: _UserName_)
Bewolking en weinig zon nabij Winterswijk (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.