Madonna overpeinst zichzelf op haar toilet

In tijden als deze, wanneer door COVID-19 het rondtoeren onmogelijk is, staat Madonna met plezier even stil bij vervlogen tijden. Met meerdere selfies lijkt de 62-jarige te verwijzen naar een veelbesproken video, "Justify my love",  uit de jaren '90. Ze poseert in een soortgelijke sexy look van weleer.

Al meer dan 40 jaar staat Madonna bekend om haar schaars geklede verschijningen. Zo staat ze natuurlijk het liefst op het podium, maar aangezien COVID-19 het toeren op dit moment voor haar onmogelijk maakt, stort ze zichzelf thuis in een strakke outfit en post foto's van haarzelf.

De 62-jarige heeft inmiddels drie selfies geüpload naar Instagram en Twitter, waarmee ze onder andere lijkt te verwijzen naar de veelbesproken clip uit de jaren 90 "Justify My Love". De zangeres draagt een pet versierd met een dikke zilveren ketting, een ketting in de klassieke charme van de jaren 80, een strakke bh met gekruiste lakleren bandjes over haar borsten, een zwart slipje met wit kant en zwarte hoge kniekousen. Ze schrijft hierbij: "En nu een moment voor zelfreflectie."

Tijdens de "shoot" zit de Queen of Pop op het toilet in de badkamer thuis en ligt ze op haar rug op een wit laken zoals ze ooit deed in de video "Justify My Love". In de clip rolde in zwart ondergoed met een aantal jonge mannen op een hotelbed.