Fok! Wat een weer: grijs en kil

Vandaag is het grijs, maar blijft het op de meeste plaatsen droog. In de ochtend komt in het zuidoosten lokaal mist voor. Pas aan het einde van de middag en in de avond kan er met name in het westen wat (mot)regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De zwakke wind komt uit uiteenlopende richtingen. In de loop van de middag wordt de wind zuidelijk en neemt in de avond toe naar zwak tot matig.

In de nacht naar donderdag blijft het bewolkt en een gebied met (mot)regen boven het westen breidt zich geleidelijk uit over de rest van het land. Verder is het vooral in het oosten aanvankelijk nevelig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het oosten tot 6°C langs de noordwestkust. De wind is zuid tot zuidwest en is overwegend matig.

Donderdag overdag is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. In de avond gaat het van het zuiden uit harder regenen. De maximumtemperatuur ligt opnieuw rond 5°C. De wind is zuidelijk en matig. In de loop van de dag draait de wind naar zuidoost en neemt langs de kust en het IJsselmeer toe naar vrij krachtig, in de avond mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

Afgelopen nacht kouder dan in hele winter (Stockfoto: Pixabay)
Zo begon de meteorologische winter dus niet, op de mist na. (Stockfoto: Pixabay)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!