Blue kondigt World of Warcraft-microfoon met stemvervormer aan

Blue heeft vandaag de Yeti X World of Warcraft Edition USB-microfoon aangekondigd. Deze microfoon is in samenwerking met Blizzard Entertainment ontworpen en laat spelers met behulp van een stemvervormer hun stemmen te transformeren zodat ze klinken als inwoners van Azeroth.

De Yeti X World of Warcraft Edition is voorzien van verbeterde Blue VO!CE-technologie, die het voor contentmakers makkelijk maakt om vocale effecten en aangepaste presets toe te passen. Het beschikt ook over een geavanceerde stemvervormer waarmee spelers hun stemmen kunnen transformeren zodat ze klinken als inwoners van World of Warcraft. Gamers kunnen ook kiezen uit een enorme bibliotheek met iconische Warcraft-geluiden en deze koppelen aan bepaalde toetsen om gemakkelijk tijdens de stream af te spelen. Blue VO!CE is exclusief toegankelijk via Logitech's gratis G HUB-platform, waarmee gamers de microfooninstellingen rechtstreeks vanaf hun bureaublad kunnen beheren.

De microfoon heeft een speciaal World of Warcraft-ontwerp dat een matte Battle Grey-afwerking combineert met gouden accenten, gestileerde runen gegraveerd langs de basis en het officiële World of Warcraft-logo. De LED-meter van Yeti X is versierd met lasergeëtste Warcraft-runen met bijpassende kleuren van de Alliance of Horde-factie.

De Yeti X World of Warcraft Edition is voorzien van een verlichte multifunctionele slimme knop. Deze knop biedt controle over microfoonversterking, demping, hoofdtelefoonvolume en de mix van microfoonsignaal en computergeluid.

"Dit is een spannende samenwerking met Blizzard om het World of Warcraft-universum tot leven te brengen met Yeti X", zegt Doug Sharp, Sr. Product Manager Gaming bij Blue Microphones. "Spelers krijgen niet alleen audio van uitzendkwaliteit, maar kunnen ook hun stem transformeren om hun persoonlijke creativiteit aan hun gameplay of stream toe te voegen. We zijn verheugd om te zien hoe gamers en streamers de nieuwe stemvervormer en de Blizzard HD-audiofragmentenbibliotheek zullen gebruiken om het publiek te entertainen en epische streams te creëren."

De Yeti X World of Warcraft Edition is vanaf vandaag beschikbaar voor pc en Mac en is compatibel met de Logitech G HUB-software. De adviesprijs is €209,99.

Yeti X World of Warcraft Edition (Foto: Logitech)