Dubbel zo veel experience en reputation in World of Warcraft tot Shadowlands

Nu er heel veel mensen thuis zitten vanwege het coronavirus, proberen veel ontwikkelaars gamen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo ook World of Warcraft: tot en met de Shadowlands pre-patch wordt de experience die spelers verdienen tijdens het levellen verdubbeld. Vanaf 20 april geldt ook dat spelers dubbel zoveel reputation krijgen voor de vele factions die World of Warcraft heeft.

De Winds of Wisdom buff, zoals de experience boost in-game heet, zou oorspronkelijk dit weekend eindigen en vervangen worden door de Impressive Influence buff waarmee spelers twee keer zoveel reputation krijgen voor factions. Na overweldigende positieve feedback heeft Blizzard aangekondigd dat de Winds of Wisdom Buff in ieder geval beschikbaar blijft tot de prepatch van Shadowlands, de volgende uitbreiding van World of Warcraft. Het is nog niet bekend wanneer deze lanceert, maar dat kan zeker nog een goed aantal maanden duren. Het is ook nog niet bekend of de Impressive Influence buff ook beschikbaar is tot de prepatch.

De extra experience en reputation zijn aantrekkelijk: spelers gebruiken de tijd om alts te levelen, de allied races van Battle for Azeroth vrij te spelen, of wat oudere factions te grinden voor beloningen zoals mounts. 

Windsofwisdom