Marvel's Avengers krijgt bèta, Hawkeye en Fortnight-samenwerking

In de 'War Table'-livestream van Marvel's Avengers hebben uitgever Square Enix en ontwikkelaars Crystal Dynamics en Eidos Montreal de in augustus verwachte bètaversie toegelicht, Hawkeye aangekondigd als een speelbaar personage na release en een Fortnite-samenwerking bekendgemaakt.

De bèta bevat verschillende singleplayer-missies en een selectie van aanvullende missies die solo kunnen worden gespeeld met je AI Avengers-team of coöp met maximaal vier spelers. In één missie spelen spelers de rol van jonge Super Hero Kamala Khan en werken ze samen met Hulk terwijl ze een AIM-basis infiltreren in de bossen van de Amerikaanse Pacific Northwest. Later nemen ze de Quinjet mee naar een afgelegen oorlogsgebied in de bevroren Russische toendra om SHIELD-geheimen te onthullen die verborgen zijn in een diepe ondergrondse bunker.

Het bètaprogramma van Marvel's Avengers begint op 7 augustus exclusief voor PlayStation 4-bezitters die de game hebben gereserveerd en is beschikbaar tot 9 augustus. Op 14 augustus is de bèta beschikbaar voor alle PlayStation 4-bezitters en loopt tot 16 augustus. Voor degenen die Marvel's Avengers op Xbox One en pc hebben gereserveerd, begint de bèta op 14 augustus en loopt tot 16 augustus. Op 21 augustus,staat het bètaprogramma open voor alle PlayStation 4-, Xbox One- en pc-spelers en loopt tot 23 augustus.

Hawkeye komt na release gratis beschikbaar. In een originele verhaallijn die is geïnspireerd op enkele van de bekendste Hawkeye-momenten in de strips, gebruik je Clint's iconische hightech boog- en trickpijlen in missies, alleen of samen met vrienden online. Het verhaal van Hawkeye gaat verderna het verhaal van het basisspel. alle nieuwe missies zijn toegankelijk met de alle speelbare helden. Meer informatie hierover en over aanvullende content na release, waaronder de nieuwe schurk en andere content die debuteert met het verhaal van Hawkeye, zal binnenkort beschikbaar zijn.

Tijdens de stream werd ook onthuld dat PlayStation 4- en Xbox One-spelers die hun Square Enix Members- en Epic Games-accounts koppelen en de drie HARM-room-uitdagingen van de bèta voltooien de' Hulk Smashers Pickaxe' in 'Hulkbuster'-stijl in Fortnite verdienen.

Marvel's Avengers komt 4 september uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er komen nog gratis upgrades voor PlayStation 5 en Xbox Series X.

Bèta trailer


Bèta deep diveHawkeye: