Meer Marvel's Avengers in eerste 'War Table'-livestream

Uitgever Square Enix en ontwikkelaars Crystal Dynamics en Eidos Montreal hebben vandaag een nieuwe verhaaltrailer, War Zones-trailer en gameplayvideo van Marvel's Avengers laten zien tijdens de eerste 'War Table'-livestream.

Marvel's Avengers biedt spelers een combinatie van Hero Missions en War Zones. Hero-missies zijn alleen voor één speler en maken deel uit van de eerste campagne. Ze zijn ontworpen om de unieke vaardigheden van elke held te laten zien terwijl je je groeiende selectie weer in elkaar zet. De gameplaytrailer laat Thor zien in een Hero Mission met de naam 'Once an Avenger'. Hij vecht daarin met blikseminslagen, een spervuur van Mjolnir-aanvallen en vele andere bekende aanvallen terwijl de AI soms even helpt met Avengers-teamgenoten.

Crystal Dynamics onthulde meer informatie over War Zones, de teamgebaseerde missies van de game, inclusief hun structuur en hoe de Avengers nog krachtiger worden door samen te werken. War Zones kunnen solo worden gespeeld met AI-helden, of in co-op met maximaal vier spelers. De stream onthulde ook meer van de wereld van de game, van AIM's onderzoeksfaciliteiten tot een vervallen Helicarrier, die allemaal door spelers kunnen worden verkend om nieuwe beloningen, uitrusting en ervaringspunten te verdienen.

Er is genoeg te customizen aan je helden. Hoewel elke Super Hero trouw blijft aan zijn unieke krachtsets, heeft elk de flexibiliteit om anders te spelen op basis van de uitrusting waarmee je ze uitrust en de vaardigheden die je inschakelt. Elke held heeft dynamische combo-systemen, heroïsche moves en kenmerkende movesets om te ontgrendelen en aan te passen. Er zijn er veel geïnspireerd op klassieke moves uit de 80-jarige geschiedenis, maar sommige zijn voor deze game bedacht. Spelers kunnen helden ook aanpassen met klassieke en geheel nieuwe originele outfits geïnspireerd op meer dan 80 jaar Marvel-geschiedenis, waaronder Iron Man's pak uit de Original Sin-verhaallijn uit 2014.

Marvel's Avengers krijgt na release nog meer content. De makers bouwen het verhaal uit met nieuwe bedreigingen, nieuwe helden, nieuwe gebieden en nieuwe verhaallijnen. Deze content is allemaal gratis.

Marvel's Avengers komt op 4 september uit voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia en eind dit jaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X.