Politie dreigt kopschoppers herkenbaar in beeld te brengen als ze zich niet melden

De politie op zoek naar vier mannen die verdacht worden van een poging tot doodslag tijdens het Carnaval in Vlijmen. In de nacht van zaterdag op zondag 23 februari vond er een massale vechtpartij plaats in een eetgelegenheid. De amokmakers gingen elkaar hierbij te lijf met barkrukken en er werd geschopt en geslagen. 

Op enig moment raakte er een man bewusteloos. Terwijl hij bewusteloos op de grond lag, kreeg hij nog meerdere schoppen tegen zijn hoofd. Deze poging tot doodslag is vastgelegd door een bewakingscamera. De politie vermoedt dat de vier gezochte mannen uit Den Haag of omgeving komen, hoewel ze misschien ook een link met Brabant kunnen hebben. 

Het viertal krijgt exact een week om zichzelf te melden bij de politie. Doen ze dat niet dan worden ze herkenbaar in beeld gebracht in diverse opsporingsprogramma's. De politie vraagt mensen die de kopschoppers denken te herkennen contact op te nemen. Dat kan via de gratis opsporingslijn 0800-6070 of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

Kopschoppers in Bureau Brabant (Afbeelding: Politie)
Kopschoppers in Bureau Brabant (Afbeelding: Politie)