PSG dendert door tegen Stade Reims

Paris Saint-Germain heeft woensdagavond ook de zevende wedstrijd in de Ligue 1 in winst omgezet. De ploeg was thuis te sterk voor Stade Reims.

Al na twee minuten spelen namen de bezoekers de voorsprong in het Parc des Princes. Op aangeven van Pablo Chavarría maakte Xavier Chavalerin de treffer voor Reims. PSG stelde drie minuten later al orde op zaken via Edinson Cavani. De Uruguaan lobde de bal heerlijk over doelman Eduardo Mendy heen.

Na 24 minuten nam PSG de leiding. Neymar ontfermde zich over een toegekende strafschop en stuurde de doelman de verkeerde kant op. Nog voor rust werd het ook nog 3-1. Een vrije trap kwam voor de voeten van Cavani en de spits maakte zijn tweede doelpunt van de avond.

Tien minuten na rust gooide Thomas Meunier de wedstrijd in het slot. Moussa Diaby gaf de bal vanaf de rechterflank op de geheel vrijstaande Belg en de afronding was een koud kunstje. PSG komt zodoende op 21 punten uit zeven wedstrijden en de voorsprong op Olympique Lyonnais, Olympique Marseille en Lille OSC is acht punten.