Alves gaat ook op social media tekeer tegen arbiter

Dani Alves heeft geen spijt van zijn reactie van zondagavond tegen scheidsrechter Clément Turpin. Ook op social media is de Braziliaan fel.

Alves werd in de uitwedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Olympique Lyon teruggefloten door Turpin, tot woede van de rechtsback. Hij ging verhaal halen door schreeuwend vlak voor de scheidsrechter te gaan staan. Die trok daarop direct de rode kaart. Via Instagram laat Alves weten dat hij het er totaal niet mee eens is.

 

Dani Alves red card (Bron: Youtube)

 "De beslissing is genomen en de oorlog was toch al verloren, maar ik blijf erbij dat meneer de scheidsrechter met zijn beslissing zijn verstand is verloren", schrijft de PSG-speler bij een foto van het incident. "Sinds wanneer is het oneens zijn met een beslissing hetzelfde als geen respect hebben voor die persoon?"

"Als je wil zeggen dat het mijn schuld was, dan mag je dat doen. Tegelijkertijd heb ik brede schouders en een grote paar ballen die ervoor zorgen dat ik altijd rechtop en met beide benen op de grond blijf staan!" Nadat Alves was weggestuurd en PSG dus met z'n tienen eindigde, zorgde Memphis Depay ervoor dat Lyon de Parijzenaren met 2-1 versloeg.