Demo voor South Park: The Fractured But Whole beschikbaar

Een gratis demo van South Park: The Fractured But Whole is nu beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. De demo bevat alles uit de volledige game, maar kent een maximale speeltijd van een uur en is ontworpen om spelers een kans te geven om de wereld van South Park te ontdekken. Als spelers na het voltooien van de demo besluiten de volledige game aan te schaffen, blijft hun voortgang uiteraard behouden.

South Park: The Fractured But Whole is de opvolger van het succesvolle South Park: The Stick of Truth uit 2014. Met de toenemende misdaad in South Park zijn de straten gevaarlijker dan ooit. Dit dorp heeft een held nodig. Eric Cartman ziet zijn kans schoon en gaat als The Coon met zijn vrienden als andere helden de misdaad aanpakken. De speler vervult wederom de rol van de New Kid en wordt lid van Coon & Friends om te vechten voor bekendheid en zijn of haar plek naast de andere kinderen.

South Park: The Fractured But Whole is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In onze review lees je wat je mag verwachten van het spel.