'Lamar Odom weer volop aan de drugs'

Lamar Odom lijkt weer aan de drugs te zijn verslingerd. Zijn familie probeert hem dan ook op een 'liefdevolle manier' ervan te overtuigen dat hij zich moet laten behandelen voor zijn drank- en drugsverslaving. Een harde aanpak heeft dusver namelijk niet gewerkt. Dat meldt TMZ.

Familieleden van de basketballer zeggen tegen hem dat ze in hem geloven en van hem houden. Ze hopen dat de ex van Khloé Kardashian op deze manier ervoor zal openstaan een afkickprogramma te volgen.

Vrienden van Odom probeerden dit vrijdag nog te bereiken door middel van een keiharde interventie. Ze klopten bij het huis van Lamar aan om hem te confronteren met zijn drank- en drugsgebruik. Maar de oud NBA-speler weigerde ronduit om maar ergens aan mee te werken. In de woning troffen Lamars vrienden crackpijpjes en zakjes aan op de vloer.

Khloé vroeg onlangs voor de tweede keer de scheiding aan van Lamar nadat hij weer was begonnen met drinken. De scheiding werd voor het eerst in december 2013 aangevraagd en was bijna rond toen Khloé de zaak afblies, omdat Lamar in oktober bewusteloos in het ziekenhuis belandde. Hij was ingestort na een overdosis drugs en alcohol in een bordeel. Khloé heeft hem bijgestaan tijdens zijn herstel.

'Lamar Odom weer volop aan de drugs'
'Lamar Odom weer volop aan de drugs' (Foto: BuzzE)