SBS6 stopt met MindMasters LIVE

SBS6 stopt met het vrijdagavondprogramma MindMasters LIVE. Dat heeft de zender zaterdagmiddag bekendgemaakt.

"De kijker kon MindMasters LIVE onvoldoende waarderen en het werd dan ook niet goed genoeg bekeken. Natuurlijk vinden wij dat enorm jammer, maar dit kan gebeuren: niet elk programma scoort", laat Peter Lubbers, Directeur TV, in een verklaring weten. "Ondanks de nodige inhoudelijke verbeteringen bleef het teleurstellend en zien wij dit ook niet meer veranderen. Daarom hebben we besloten om hier niet mee door te gaan."

Wat SBS6 volgende week op het tijdslot van MindMasters LIVE gaat uitzenden is niet bekend. "Daar gaan we deze week over nadenken", laat een woordvoerder weten. Vrijdag werd pas de tweede aflevering van MindMasters LIVE uitgezonden.

In MindMasters LIVE namen twee teams van mentalisten, onder leiding van Uri Geller en Walter Rolfo, het tegen elkaar op in de strijd om de titel Beste mentalist van Nederland. De Raad van 10, tien wisselende BN'ers, gaven de acts vervolgens punten om. Onder andere Patricia Paay, boer Geert, Sabia Engizek, Jochem van Gelder, Peter R. de Vries en Wolter Kroes maakten deel uit van de Raad van 10.

SBS6 stopt met MindMasters LIVE
SBS6 stopt met MindMasters LIVE (Foto: BuzzE)