FOK! Wat een weer: nattigheid

Na de relatief droge dagen kan er vandaag wat nattigheid vallen. De ochtend start weer met wat nevel, maar dat trekt al snel weg om plaats te maken voor bewolking. Het oosten van het land heeft nog de meest kans op een beetje zon. De temperatuur schommelt rond de 15 graden. De wind is iets aangewakkerd en kan vooral in de kustgebieden vrij krachtig zijn. 

Niels0 had in oktober 2009 zijn eigen privéstrand op de Filipijnen. Deze foto is genomen vlakbij Sabang op het eiland Palawan. Wat een schitterend uitzicht Niels! 

Het eiland Palawan in de Filippijnen (Foto: niels0)
Het eiland Palawan in de Filippijnen (Foto: niels0)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1922 ontdekt Howard Carter in Egypte het graf van de legendarische Farao Toetanchamon.

* In 2008 sleept Barack Obama het presidentschap van de VS in de wacht.

* In 1973 vindt de eerste autoloze zondag in Nederland plaats, noodgedwongen door de oliecrisis. Snelwegen zijn uitgestorven, en fietsers en rolschaatsers maken gretig gebruik van de lege wegen.

* In 1995 wordt Yitzchak Rabin neergeschoten in Tel Aviv nadat hij een vredesdemonstratie had bijgewoond. Hij overleed op de operatietafel.