Laffe kaaskopjes timmeren meisje in elkaar

Een 17-jarig meisje is deze woensdagochtend rond 7.50 uur bruut op haar gezicht getimmerd. Dat gebeurde op het fietspad naast de N470. Zij was onderweg vanuit Pijnacker naar haar werk in Delft, meldt Telstar-online.

Volgens het hevig geëmotioneerde meisje waren het twee blanke stukjes vuil die zich aan haar vergrepen. Een droeg een rode jas, de andere schimmelkaas droeg een donkerblauwe jas met kraag. Tijdens het ongeveer vijf minuten durende incident bleken de knuppels opmerkelijk zwijgzaam. Ook leek het de schimmelkaasjes wel een fijn plan om een tie-wrap om haar pols te doen.

Om nog onbekende reden zag het misdadige duo van verdere actie af. Het meisje is daarop in volledige paniek doorgefietst naar haar werk. Daar is de tie-wrap verwijderd en bleek ze dusdanige verwondingen te hebben opgelopen door de behandeling van het laffe duo dat opname in het ziekenhuis noodzakelijk was. Ze wist nog wel te melden dat ze verderop een scooter heeft zien staan. Ze vermoedt dat de schimmelkaasjes daarmee er vandoor zijn gegaan.

Wie iets gezien heeft van deze laffe streek wordt vriendelijk verzocht dat te melden aan de politie via 0900-8844, of als je liever niet hebt dat de daders weten wie ze er bij gelapt heeft, anoniem op 0800-7000