Stel heeft ruige seks: hond doodgeschoten

Een hond uit New Jersey heeft op bizarre wijze het loodje gelegd. De politie heeft de pitbull namelijk doodgeschoten. Oom Agent heeft het beestje om zeep geholpen nadat ze waren uitgerukt wegens te ruige seks van de baasjes van de viervoeter.

Op het politiebureau van de Amerikaanse stad rinkelde onlangs de telefoon. Uit een appartementencomplex aldaar schreeuwde een vrouw uit alle macht. Omdat Bromsnor vermoedde dat de dame in kwestie werd verkracht, rukten zij met groot materieel uit.

Eenmaal ter plaatse zagen ze de huishond op een ontkleed stel liggen, die direct de agenten aanviel. Een dappere diender pakte meteen zijn pistool en schoot de teef dwars door haar sodemieter. Hond dood.

Het bleek echter allemaal te berusten op een misverstand. Diane Manning bleek namelijk op dat moment snoeihard te zijn genomen door haar 31-jarige kerel. Hond Lily dacht echter dat haar bazinnetje door haar echtgenoot werd mishandeld en begon meneer Manning aan te vallen. Hierna schreeuwde de vrouw des huizes om hulp.

Ondanks de dode hond, moest meneer Manning deze week voor de rechter verschijnen wegens openlijke geweldpleging. Hij wordt er namelijk van verdacht de hond opzettelijk op de juten te hebben afgestuurd, maar dit wordt door de verdachte ontkend. Hij blijft voorlopig nog wel even vastzitten.