Justin Bieber in juli voor de rechter

Justin Bieber is ook komende zomer nog niet verlost van afspraakjes met rechters. De zaak in Miami Beach is uitgesteld tot 7 juli. Biebers advocaten hadden om uitstel gevraagd, omdat ze meer tijd nodig hebben om de verdenkingen aan het adres van de Canadees te onderzoeken. Bieber wordt in Miami Beach verdacht van rijden onder invloed, verzet bij zijn arrestatie en rijden met een ongeldig rijbewijs.

Biebers advocaten zeggen meer tijd nodig te hebben om het bewijs tegen de zanger te bestuderen en een verdedigingsstrategie vast te stellen. De zaak stond gepland voor 5 mei. Geruchten dat er achter de schermen wordt gewerkt aan een schikking, doen al een paar maanden de ronde.

De Canadees werd op 23 januari gearresteerd in Miami Beach. Hij had geblowd en medicijnen gebruikt. Gefluisterd wordt dat de 20-jarige zanger verslaafd is aan verschillende verdovende middelen. Zo zou hij verslingerd zijn aan sizzurp, een mix van frisdrank, codeïne, promethazine en gekleurde snoepjes.

Bieber kan volgens entertainmentwebsite TMZ nog maar kort genieten van het verdovende goedje. De hoestdrank die wordt gebruikt in sizzurp verdwijnt in de Verenigde Staten binnenkort uit de winkelschappen.