Man stopt toverstaf van 20 cm in kont

Yul Hsing had onlangs een lumineus idee. De 53-jairge Chinees ging onlangs naar de speelgoedwinkel om daar een toverstaf te kopen. Vervolgens spoedde hij zich naar huis om daar het 20 centimeter lange gevaarte rectaal in de brengen.

Docter Wang Liu van het Jiusi Liberation Army Hospitaal in Nanchang keek vreemd op toen hij een nieuwe klant binnenkreeg. De beste man had namelijk een enorme plastic toverstaf in zijn kont zitten. Deze had de opa gekocht bij een plaatselijke speelgoedwinkel. "Voor mijn kleinzoon", zei hij nog tegen de verkoper.

Het met een zeepachtige substantie gevulde speeltje was helemaal niet voor Hsings kleinzoon. Welnee, want thuis stopte hij het ding direct op een plek waar de zon nooit schijnt. "Het was uit zijn vingers geglipt en hij was niet in staat om het terug te halen", laat Liu weten.

"Hij vertelde ons dat hij twee dagen bezig was geweest het speelgoedje uit zijn kont te krijgen. Het moet extreem veel pijn hebben gedaan. Hij was echter te beschaamd om direct naar het ziekenhuis gegaan."

De artsen zijn ruim een uur bezig geweest de toverstaf uit Hsings kont te bevrijden. "Het zou extreem gevaarlijk zijn geweest het ding in kont te laten zitten", vervolgt de dokter. "Het zou zelfs kunnen leiden tot de dood. Met zo'n ding in je aars kun je namelijk niet poepen, dus was hij vanzelf doodgegaan."

PS: In het bronartikel zijn enkele fotootjes te vinden van het incident