Man neukt maag vriendin eruit via kont

Een 30-jarige man uit Hazleton, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, is dinsdag in de boeien geslagen wegens een bloederig staaltje kontseks. De beste man nam zijn vriendin zo snoeihard in de kont, dat hij haar maag eruitneukte.

De politie van het plaatsje rukte dinsdagochtend massaal uit naar een appartement aldaar. Op de vloer van de slaapkamer troffen ze daar een vrouw in foetushouding aan. Zij bloedde hevig.

Bij het slachtoffer werd ook lichaamsweefsel aangetroffen. Uit analyse van CSI Hazleton is gebleken dat het hier een deel van de maag van de vrouw betrof. Artsen van het ziekenhuis hebben bevestigd dat de vrouw ernstige inwendige verwondingen heeft opgelopen door penetratie.

De vrouw heeft de politie verteld dat zij vrijwillig de liefde heeft bedreven met Emmanuel Paulino. Ineens draaide de man echter door en probeerde haar te verstikken. Nadat zij een keel opzette, kwam een van de kinderen de slaapkamer binnen. Hierop stopte Paulino met zijn actie.

De politie heeft de beste man opgepakt en in de cel gegooid. Volgens hemzelf heeft hij niets te vrezen. Jezus staat namelijk aan zijn zijde, zo deelde hij mee.