Victoria Koblenko op brute wijze beroofd in auto

Victoria Koblenko is afgelopen weekend in haar auto beroofd. Toen de actrice stilstond op een Amsterdams parkeerterrein sloegen twee mannen met een baksteen de ruit van haar auto in. Bij een worsteling met de daders brak ze haar middelvinger.

"Zo ongeduldig om mijn spullen te stelen dat jullie niet eens hebben gewacht totdat ik de auto had verlaten", richt Koblenko zich op Facebook tot de daders. "Wilde je even kijken hoe ik deze horrorscène in real life zou spelen? Of ik tegen zou stribbelen tot bloedende handen en een gebroken vinger toe tussen al dat gebroken glas?"

Ze plaatste een foto van haar in verband gewikkelde vinger op Facebook. Ze draagt de middelvinger 'met trots op aan die twee sukkels'.

Wat het duo heeft meegenomen is onbekend. Koblenko heeft wel flink moeten betalen voor een nieuwe autoruit en een eerste hulp bezoek. "Om je kapot te schamen!", vindt de actrice. Dat geld 'had naar giro 555 gemoeten', laat ze weten.

"Ik zou maar bidden dat als ik jullie de volgende keer tegenkom, dat ik weer zo wijs ben om je niet achterna te rijden", besluit ze.