FOK! Wat een weer: Koude nachten

Eh ja, goedemorgen! Iets later dan gepland dan toch het weerbericht! We hebben een koude nacht achter de rug, maar we zullen vandaag een vergelijkbare temperatuur hebben als gisteren.

Hoewel er in de ochtend en begin van de middag nog een bui kan vallen, blijft het later vandaag droog. De wind komt uit dezelfde hoek als de storm van maandag, maar zal vandaag niet boven windkracht 4 à 5 uitkomen. Rustig herfstbriesje dus. Vannacht zal het waarschijnlijk weer flink afkoelen, ik verwacht dat de 5 graden wel haalbaar is.

Morgen gaan er rare dingen gebeuren. Het zal waarschijnlijk redelijk wat regenen in de Randstad en op de Wadden, in de rest van het land blijft het droog en laat de zon zich misschien wel even zien. Voor morgenavond heeft eigenlijk niemand echt een voorspelling, maar daar kom ik in het weerbericht van morgen op terug.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen.Je mag deze foto's mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Marieke Poortinga was in New York City en maakte vanaf het Empire State Building deze foto. Klik voor panorama!Marieke Poortinga was in New York City en maakte vanaf het Empire State Building deze foto. Klik voor panorama!