Nintendo brengt drie Wii-bundels in november uit

Nintendo kondigt drie nieuwe Wii U-hardware bundels aan die in november worden gelanceerd. Met namen als Mario & Luigi Premium Pack, Wii Party U Basic Pack en de Just Dance 2014 Basic Pack weet je al wat je kunt verwachten.

Maar voor de mensen die het plaatje graag compleet willen hebben zetten we de bundels op een rijtje. Op 8 november verschijnt het Mario & Luigi Premium Pack met daarin een ‘2 in 1’-disk met een combinatie van New Super Mario Bros. U en New Super Luigi U, een zwart premium Wii U-systeem met 32GB geheugen en een zwarte Wii U GamePad-controller.

Op 15 november verschijnt de party-bundel voor het hele gezin in de vorm van het Wii Party U Basic Pack, met daarin een wit Wii U-systeem met 8GB geheugen, witte Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening Plus, sensorbalk en diskversies van de party-spellen Wii Party U en het al eerder uitgebrachte Nintendo Land.

Tenslotte verschijnt op 22 november de Just Dance 2014 Basic Pack-bundel. Deze bundel bevat een wit Wii U-systeem met 8GB geheugen, witte Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening Plus, sensorbalk en diskversies van zowel Just Dance 2014 als Nintendo Land.