PSG denkt aan Ribéry, Nasri en Cabaye

Nu het einde van het seizoen nadert, nemen ook de transfergeruchten toe. Paris Saint-Germain lijkt ook deze zomer een grote speler te worden.

Technisch directeur Leonardo ziet een aantal topversterkingen wel zitten. Daarbij denkt hij vooral aan Franse internationals. "Er is veel mogelijk de komende tijd. We kijken wellicht naar spelers in Engeland en Spanje. Het idee om de sterke Franse spelers hierheen te halen staat me zeker aan", zei de Braziliaan tegen Franse media.

"Ik denk niet meteen aan Karim Benzema, maar misschien aan Samir Nasri, Franck Ribéry of Yohan Cabaye. Of dit plan uitvoerbaar is, weet ik niet. Ik heb nog met niemand van hen contact gehad", aldus Leonardo, die niet verwacht dat Wayne Rooney overkomt van Manchester United. Er ging een hardnekkig gerucht in Engeland.

"In januari hadden we veel problemen met blessures en schorsingen, dat moeten we echt proberen te vermijden volgend seizoen. Grote aankopen sluit ik ook helemaal niet uit. Wat ik vind van de geruchten dat Wayne Rooney komt? Hij is een van de beste spelers ter wereld, ik denk dat het onmogelijk is om hem te kopen", zei Leonardo.