Nieuwe DLC voor Guardians of Middle-earth

Vanaf vandaag kunnen gamers de wereld van Guardians of Middle-earth ontdekken met de nieuwe personages Thorin Oakenshield en de Great Goblin. Deze DLC is nu beschikbaar voor zowel PlayStation Network als Xbox LIVE Arcade.

Thorin Oakenshield, gebaseerd op een personage uit de film The Hobbit: An Unexpected Journey, is de zoon van Thráin en leider van het gezelschap dat verantwoordelijk is voor de herverovering van de Eenzame Berg van draak Smaug. De Great Goblin heerst over de bewoners van Goblin, diep gelegen binnen de Misty Mountains onder de High Pass.

Guardians of Middle-Earth brengt maximaal tien spelers samen in het epische centrum van Midden-aarde in vijf tegen vijf multiplayer battle arena’s. De game biedt meer dan twintig iconische 'guardians', zoals Gandalf, Sauron, Gollum, Thráin en nog veel meer, om mee te spelen tijdens player versus player (PVP)-wedstrijden. Gamers kunnen met andere spelers communiceren via een in-game communicatiesysteem en hebben toegang tot het uitgebreide online stat- en leaderboardsysteem waarmee ze onder andere overwinningen en nederlagen van vrienden kunnen volgen.