FOK! wat een weer...Tja

Goedemorgen! Veel bewolking en alleen in het oosten en zuidoosten is er kans op wat zon. Eigenlijk ben ik nu al uitgesproken voor vandaag.

Ik kan natuurlijk nog wel vertellen dat de temperatuur vanmiddag in de zon tot wel 12 of 13 graden kan gaan oplopen, maar ook in de bewolking zal het met een graad of 9 wel iets zachter zijn. De wind uit het zuidoosten is wat sterker dan de afgelopen dagen en hierdoor zal er van mist geen sprake meer zijn. Ook voor de komende dagen blijven we muurvast zitten in het weer en het enige dat misschien veranderd is dat de kans op wat regen iets gaat toenemen, De temperatuur schommelt de komende dagen tussen de 8 en 11 graden. De wind blijft uit een zuidelijke richting waaien.

Update 13.00:  Tot mijn grote verrassing schijnt de zon op dit moment in een groot deel van het land en dit aan de vóórzijde van  een storing die toch al vlakbij ligt. De laaghangende bewolking hangt voornamelijk boven Duitsland. In de loop van de middag neemt de bewolking in het westen wél langzaam toe.

Erwin Klein maakte de onderstaande foto op een heuvel nabij Emmerich en stond letterlijk bóven de mist. De mist hing vaak laag bij de grond en boven de 100 meter was het vaak helemaal helder, maar wel heel koud. Op veel plaatsen kwam het tot 3 graden vorst.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

MistSchitterende foto van Erwin Klein bóven de mist. Op de achtergrond is de stad Emmerich duidelijk zichtbaar. Heel erg mooi!