Jongen (14) doet MILF

Ja, we hebben er alweer een. Weer is er een 14-jarige jongen in bed beland bij een meerderjarige vrouw en weer is de vrouw in kwestie opgepakt. Dit keer betreft het een 38-jarige die haar lusten niet kon bedwingen.

De vrouw uit het Engelse Bristol zou seks met de jongen gehad hebben en daarom hangt haar een celstraf boven het hoofd van maar liefst 14 jaar. Wederom spreken er weer allerlei mensen schande van en wederom denkt vrijwel iedere mannelijke lezer: dat had ik ook wel gewild op mijn veertiende!

Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook weer de mensen die menen dat dit allemaal heel hypocriet is, aangezien iedereen er schande van zou spreken als de 14-jarige een meisje was en de 38-jarige een man. Feit blijft dat de meeste meisjes van veertien niet zitten te wachten op een harige dertigplusser en de meeste 14-jarige jongens wel dromen van hun eigen milf. Ook als ze eigenlijk niet zo heel erg mooi is.

Wederom is het wachten op de uitspraak van de rechter. Zeer waarschijnlijk doen we daar te zijner tijd geen bericht van.