Seksslavin heeft geen zin meer

Een Italiaanse vrouw doet afstand van haar slavernijverleden. Ze was de onderdanigheid meer dan zat en is dus gescheiden van haar echtgenoot en klaagt hem nu aan voor de zeven jaren van seksslavernij die hun relatie vormde.

De vrouw was 24 jaar oud toen ze met haar tien jaar oudere vriend trouwde. Daarbij tekende ze een contract waarin afgesproken werd dat ze op seksueel gebied volledig onderdanig zou zijn aan haar man en dat haar inspanningen in dienst moesten staan van zijn seksuele bevrediging.

In het contract stond verder vermeld dat ongehoorzaamheid zou worden bestraft en dat de vrouw die bestraffing nederig diende te ondergaan. De man beloofde van zijn kant haar niet bloot te zullen stellen aan seks met dieren, verstikking of verwurging, of andere zaken die haar lichamelijk of geestelijk letsel zouden toebrengen.  

Volgens de man heeft de vrouw het contract destijds vrijwillig getekend en kon ze tijdens hun seksuele experimenten altijd laten weten dat het te ver ging door drie keer met haar hand op het dichtstbijzijnde oppervlak te slaan of simpelweg ‘Mario!’ te roepen.