Trailer voor indiefilm The Black Dahlia Haunting

Vandaag is de redactie getipt over het indieproject The Black Dahlia Haunting. De poster en trailer zijn gisteren verschenen en we moeten zeggen: voor een indiefilm ziet het er zeker niet verkeerd uit.

De film volgt de jonge Holly (Devanny Pinn) die van New York naar Los Angeles vliegt om de waarheid achter de moorden op haar abusieve vader en stiefmoeder uit te pluizen. De dubbelvoudige moord is gepleegd door Holly haar jongere broer Tyler (Noah Dahl). Binnen korte tijd loopt zij Tylers psychiater Dr. Owen (Britt Griffith) tegen het lijf. Hij vertelt Holly dat hij een connectie heeft met de entiteit die ook tegen Tyler praat. Met wie heeft hij contact? Elizabeth Short, door de media bekend onder de naam The Black Dahlia (Alexis Iacono). Gevoed door wraak teistert de geest van Short personen die groot leed in het leven hebben meegemaakt, waaronder Tyler, paranormale wetenschapper Malcolm (Brandon Slagle) en dus nu Holly.

In The Black Dahlia Haunting spelen onder meer Devanny Pinn (Hold Your Breath), Britt Griffith (SyFy’s Ghosthunters-presentator), Noah Dahl (Bad Teacher), Alexis Iacono (The Penny Dreadful Picture Show), Cleve A Hall (SyFy’s Monster Man), Jessica Cameron (Silent Night), Sarah Nicklin (Beg) en Daniel Murawka (American Girls). Op dit moment is de indiefilm in post-productie, het is onbekend wanneer we het project in zijn gehele kunnen bewonderen.

BDH