Kim Kardashian wil goed gepakt worden

Als eerste onze verontschuldigingen voor het uitblijven van Kardashian-nieuws gisteren. Vandaag wel een vers nieuwtje over ons aller Kim Kardashian. Het is tijd voor Kim om een nieuwe weg in te slaan in haar leven.

Kim zou namelijk al een tijdje gestopt zijn met slikken. Het slikken van haar anticonceptiepil dan. Kim is dit jaar verloofd, getrouwd, gescheiden, verhuisd en aan een nieuwe vent. Blijkbaar gaat het allemaal nog niet snel genoeg en doet ze er nog een schepje bovenop.

Volgens een insider is Kim klaar om goed gepakt te worden. "Kim is ruim vijftien jaar aan de pil geweest en nu is ze gestopt. Ze heeft het al tijden over kinderen en ze is er klaar voor. De nodige maatregelen zijn al getroffen om het verwekken zo makkelijk mogelijk te maken."

Dat Kanye West het ook wel ziet zitten om kim eens echt goed te pakken werd al eerder duidelijk. Kanye keurde als professioneel melkveehouder zijn Kim voor zijn toekomstplannen en noemde haar een 'perfect bitch'. Het lichaam van Kim zou volgens Kanye dus ook perfect zijn. Waarschijnlijk heeft Kanye wel vertrouwen in een goeie melkproductie en de breedte van het geboortekanaal wanneer hij naar de tieten, heupen en kont van Kim kijkt.

Kanye kwam tot dit 'koosnaampje' door volgens hem 'heel veel vrouwen te doen'. Uiteindelijk bleek Kim de beste en dus perfect te zijn. In een gelijknamig nieuw nummer zingt Kanye dat Kim de moeder van zijn nageslacht moet worden.

De moeder van Kim is echter niet zo blij met de uitlatingen van Kanye over haar dochter. Ze is van mening dat een vrouw nooit voor bitch uitgemaakt mag worden door een man. Kim vindt het echter wel prima en is apetrots op haar koosnaampje. Zelf spreekt ze enkel over de liefdevolle manier waarop Kanye het bedoeld zou hebben.

Wij blijven de status van Kim haar tieten, kont en nu dus ook haar baarmoeder voor jullie in de gaten houden.