Kim Kardashian basht Angelina Jolie

Of is het toch andersom... Kim Kardashian is van mening dat ze veel bekender is dan Oscarwinnares Angelina Jolie. Kim zou meermalen tegen haar vrienden op hebben lopen scheppen over haar eigen imago.

Een bekende van Angelina zou Kim gehoord hebben terwijl ze aan het opscheppen was en vertelde dit aan Angelina. Ze had verwacht dat Angelina in lachen uit zou barsten. Angelina was echter niet zo blij met de opmerkingen van Kim. Ze was zelfs geïrriteerd.

De bron rondom Angelina verklaarde: "Angelina werkt ontzettend hard om indruk te maken op de wereld met haar werk voor goede doelen en alles wat ze doet. Het laatste wat ze wil is vergeleken worden met iemand die zo oppervlakkig is als Kim Kardashian die haar bekendheid heeft verworven door te shoppen en op te komen dagen bij feestjes."

De weldoenster Angelina is zelfs van mening dat het haar reputatie schaadt als Kim Kardashian over haar praat. Ze schijnt zelfs boos te zijn dat Kim haar naam misbruikt om maar in de media te komen. Volgens een insider vindt Jolie dat ze ver boven Kim staat op de sociale ladder in Hollywood.