FOK!filmtip van de dag: Fanboys

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Fanboys

Een heerlijke komedie is vanavond om 20.30 uur op RTL 7 te bewonderen. De film gaat precies over het type mens uit de titel: Fanboys. In de komedie zijn vier jongemannen sinds hun kinderjaren met elkaar bevriend. Door de jaren heen hebben zij een enkele, grote passie met elkaar gedeeld, namelijk de Star Wars-films. Helaas heeft één van de vrienden niet lang meer te leven door een ernstige ziekte. Daarom besluiten zijn kameraden om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan, namelijk een geweldige roadtrip naar de Skywalker Ranch om daar de nieuwe Star Wars-film te zien, voordat deze verschijnt in de bioscopen.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!