Sterretje alweer vrijgezel na datingshow

Sterretje gaat weer als vrijgezel door het leven. Eerder deze maand was in de ontknoping van het datingprogramma In Love with Sterretje nog te zien dat hij om Mandy zijn nieuwe liefde vond. De relatie heeft echter geen stand gehouden.

De opnamen van In Love with Sterretje vonden al weken geleden plaats. Het Haagse feestbeest en Mandy moesten hun relatie tot de uitzending van de finale geheim houden. "De vlinders die ik had op Gran Canaria, moet je dan in de wacht zetten hier in Nederland", legt hij uit op zijn website.

Terug in Den Haag bleek hij 'niet meer zo verliefd als toen'. "Het was mijn gevoel en ja, dat kan je nou eenmaal niet veranderen. Ook al heb ik het wel geprobeerd, want ik sta nog steeds volledig achter mijn keuze uit het programma", vervolgt Sterretje, die bekend werd dankzij Oh Oh Cherso.

"We hebben gelukkig geen ruzie, omdat we eerlijk naar elkaar zijn geweest", zegt hij. "En ik hoop nu ook van harte dat jullie respect hebben voor deze keuze en Mandy en mij hierin steunen, het is niet makkelijk namelijk."