Zoe Saldana speelt rol in Machete Kills

Robert Rodriguez is druk bezig met het verzamelen van actrices voor zijn film Machete Kills. Zijn nieuwste toevoeging is Zoe Saldana die naast vele andere bekende personen een rol speelt.

Saldana knalt samen met Jessica Alba, Sofia Vergara, Amber Heard en Michelle Rodriguez in het vervolg op Machete. Ook in deze film speelt Danny Trejo de hoofdrol. "[Het] wordt veel meer over-de-top dan Machete," zo zegt Trejo. "We hebben Sofia Vegara, die een totaal eigen ster is, Jessica Alba, Michelle Rodriguez en Zoe Saldana. En weet je wat? Ik mag ze allemaal zoenen." In Machete Kills spelen naast eerder genoemde bekenden ook Tom Savini en Mel Gibson.

Machete Kills neemt Trejo's personage Machete mee door een nieuw bloederig verhaal. Als huurling van de Amerikaanse overheid moet Machete door Mexico schieten en knallen om een wapenhandelaar te stoppen die een ruimtewapen wil lanceren.

Het is nog onbekend wanneer de film precies verschijnt. Naar vroege verwachting is de film in de eerste helft van 2013 te zien.

Machete Kills